Média megjelenéseink

A GÉKOSZ-t sok esetben keresik meg kereskedelmi televíziók, rádiók és újságok is hogy egy-egy káresettel, biztosítási ügyben elmondjuk a véleményüket illetve független szakértőként segítsük a nézők, hallgatók, olvasók tájékozódását. Örömmel állunk minden ilyen megkeresés esetén rendelkezésére a média szakembereinek.

A legismertebb ilyen eset volt többek között, amikor a belvárosban egy autót szó szerint elnyelt a föld és aznap a Class FM reggeli műsorában Balázs, Rákóczi Feri hívták Hámori Lászlót, hogy segítsen elmagyarázni, ilyen esetben mit tehet egy autó. A délután folyamán az RTL Klub híradója szólaltatta meg szakértőnket szintén az esettel kapcsolatosan.

Hámori László gyakori vendége a Hír TV-n a “Panaszkönyv” című műsornak, az MTV “Családbarát” című műsorának illetve állandó szereplője a Radio-Q rádió csütörtöki “Délutáni elakadásjelzők” műsorában a biztosítási percek rovatban.

Az alábbiakban néhány média megjelenésünket láthatják:

Hír TV: PANASZKÖNYV – EGY FORGALOMBÓL KIVONT AUTÓ ÉLETE

Mi történik, ha nem használt autónkat kivonjuk a forgalomból és azt az utcán tároljuk. Majd jön a tolvaj, aki az ellopott autóval kárt okoz. Kell-e, forgalomból kivont autónkra kötelező biztosítást kötnünk? A Panaszkönyv című műsor egy korábbi epizódjának első részében, ezt az esetet boncolgatja. A stúdióban meghívott szakértő Hámori László a GÉKOSZ elnöke.