Biztosításítás felülvizsgálat

A mai nappal elindítottuk új szolgáltatásunkat, a meglévő kötelező illetve casco biztosításokra vonatkozó biztosítás felülvizsgálatot, illetve új szerződés megkötése előtti illetve biztosító váltást megelőző tanácsadásukat. Ha nem biztos benne, hogy a már megkötött biztosítási szerződése tökéletes és minden esetben fizet majd ha bajba kerül, illetve ha új biztosítást kötne vagy biztosítást váltana akkor vegye fel velünk a kapcsolatot Mi ingyen átnézzük a szerződését, segítünk az új szerződés megkötésében!

Sokan kötik meg a kötelező vagy a Casco biztosításukat online a nagyobb alkuszok weboldalain. Kitöltik az adatokat amelyeket az alkusz cég kér, kiválasztják a nekik kedvező ajánlatot és megkötik azt. A legtöbb autós (tisztelet a kivételnek) leginkább a fizetendő díjjal törődik és nem a szolgáltatással amelyet a díjért cserébe kap. Nagyon kevesen mennek utána pontosan, hogy milyen esetekre mekkora fedezet nyújt a biztosítás. Az online felületen ritkán elérhető a komplett és végleges szerződés, benne a pontosan részletezett, a különböző káreseményekre vonatkozó esetek és azok várható térítése, illetve az esetleges kizáró esetek. Ezt a szerződést a megkötést követően postázza csak a biztosító. A megkapott részletes szerződést sem olvassa át mindenki. Azzal, hogy megkötötte a biztosítást nyugodt, hogy káresemény bekövetkeztekor a biztosító majd minden esetben fizet majd. Sajnos nem minden esetben van így.

A GÉKOSZ nem csak a káresemények bekövetkezte után tud segíteni, hanem már azt megelőzően is segítő kezet nyújt az autósoknak. Kollégáink ingyenesen felülvizsgálják a már megkötött szerződéseket és objektíven elmondják a véleményüket, illetve felhívják az autós figyelmét a biztosítással kapcsolatban mit érdemes tudnia, mire nem vagy csak korlátozottan fizet majd a biztosító. Ha szükséges segítenek a biztosítás átkötésében vagy kiegészítésében is. Mindezért egyetlen forintot sem kell fizetnie senkinek.

Érdemes felkeresnie bennünket, kikérni a tanácsunkat, ha biztosításával kapcsolatban nem teljesen érzi otthon magát. Bízza szakemberre az Önnek legmegfelelőbb biztosítás kiválasztását, hogy kár esetén tényleg azt a kártérítést kapja, amire szüksége van.

Bővebb információ:

Biztosítás felülvizsgálat

Leave A Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük