Pártoló tagság

Egyetért tevékenységünkkel, úgy érzi szükség van a munkánkra, hogy minél több autóson segíteni tudjunk?

Legyen a pártoló tagunk, mindenféle kötelezettségektől mentesen!

A civíl szféra támogatottsága, sok esetben segíti a munkánkat. Minél többen támogatnak bennünket annál nagyobb erőt képviselünk és annál könnyebb szembe szállnunk a nagy mamut méretű biztosító társaságokkal a károsúltak érdekeit képviselve

A regisztráció ingyenes, és nem jár elkötelezettséggel. Regisztrációjával és néhány személyes adatának megadásával Ön kifejezi, hogy tevékenységünkkel egyetért, pártolja azt. Amennyiben hozzájárul, hogy adatainak megadását követően pártoló tagjaink sorában Önt nyilvántartsuk, kérem, kattintson ide. Amennyiben Ön is úgy érzi, hogy szüksége van a gékosz támogatására, melyet célul tűztünk ki, kérjük, regisztráljon, hogy elmondhassuk, eggyel több személy / szervezet igényli a lehetőségét, hogy segítséget kérhessen tőlünk.

A regisztráció során megadott adatait természetesen bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára ki nem adjuk. Az adatok megadása alapvetőleg statisztikai célokat szolgál, valamint lehetőséget ad hírlevélre való feliratkozásra, melyről bármikor leiratkozhat.

Adatok megadása

 

Ellenőrzés