Mikor forduljon hozzánk?

Keressen minket bizalommal, közvetlenül a káresemény bekövetkezte után, amilyen gyorsan csak lehet, ha gépkocsival kapcsolatos káresemény érte és ha a saját vagy a károkozó biztosítójától várja a kár teljes megtérítését.
Kifejezetten olyan esetekben érdemes hozzánk fordulnia, amikor bizonytalan, amikor az ügy bonyolult, nem teljesen egyértelmű, amikor nem elégedett a biztosító által megállapított kárösszeggel, mert úgy érzi nem fedezi a tényleges kárt, amikor a biztosító valamilyen oknál fogva megtagadja a kárkifizetést vagy a jogi úton kívül már nem lát más megoldást ügye rendezésére. Természetesen egyszerű esetekben is tudunk hasznos tanácsokat adni, amellyel meggyorsíthatja, vagy leegyszerűsítheti a kárügyintézést. Kollégáink a biztosítás kárügyintézésben eltöltött átlag 10 éves tapasztalatukkal már szinte minden típusú esettel találkoztak és szinte minden esetben tudnak segíteni Önnek. Röviden összefoglalva, minden gépjárművet érintő káreseményt követően érdemes hozzánk fordulnia.

A GÉKOSZ teljesen ingyen segít Önnek a kárügyintézésben!

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül felsoroljuk azokat a konkrét eseteket, amikor biztosan számíthat ránk:

– kötelező biztosítással kapcsolatos káresemények. Akár Ön volt a károkozó, akár Önnek okoztak kárt. Még abban az esetben is tudunk segíteni, ha a károkozó cserbenhagyta Önt vagy ha éppen nem volt kötelező biztosítása.

– casco biztosítással kapcsolatos káresemények. Lopás, karambol, rongálás, kátyú sérülés, műszaki hiba okozta tűzeset, részbeni vagy teljes megsemmisülés.

– külföldieknek vagy külföldiek által, Magyarország területén okozott közúti balesetek. Nem probléma, ha EU vagy EU-n kívülről származó autó okozott Önnek kárt, illetve ha külföldi rokonának, ismerősének okozott egy honfitársunk kárt. Első sorban Magyarország területén történt káresemények esetében tudunk segíteni.

– közúti balesetek, személyi sérülések esetén. Ha Önt elgázolták, vagy más módon okozott Önnek sérülést egy autós. Vagy Önnek mint autós kárt okozott egy úton átszaladó kóbor kutya vagy pl. egy szarvas.

– egyéb más gépjárművel kapcsolatos érdeksérelme esetén is pl. parkolással, közlekedéssel, kapcsolatos esetekben is keressen bennünket bizalommal.