Támogatás

Egyesületünk teljes mértékben non profit módon működik. Segítségünkért, tanácsadásunkért, megelőző felvilágosításunkért cserébe soha senkitől semmit nem kérünk. Tevékenységünkkel másokon szeretnénk segíteni. Nekünk is vannak azonban költségeink amelyek a munkánk végzéséhez szükségesek. Ilyen pl. a telefon, a papír, a nyomtató festék, az üzemanyag, az internet és egyéb általános működéshez szükséges költségek. Ezeken felül pedig szeretnénk egyesületünk hírét eljuttatni minél több autóshoz, hogy minél többen tudjanak rólunk. Hirdetéseket azonban már végkép nem tudunk miből finanszírozni.

Szerencsére nagyon sok lelkes pártoló tagunk és támogatónk van, akik segítenek az egyesület működésében. Mindenki amivel tud. Van aki nyomtató patront vásárol nekünk, van aki papírt, van aki befizet helyettünk néhány telefon vagy villanyszámlát. Nincsenek nagy támogatóink, de szerencsére van sok kicsi. A legtöbb támogatónk, korábbi ügyfelünk, akinek segítettünk biztosítási ügyében, és Ők azok akik tudják és saját bőrükön, pénztárcájukon érzik, érezték, hogy szükség van egy független szakértő egyesületre mint a Gékosz aki segít ha baj van.

Amennyiben egyesületünk működésével egyet ért, és módja van rá kérjük támogasson bennünket. Támogatni nem csak pénzzel lehet, hanem szinte bármivel. Akár eszközökkel amiket munkánk során használunk, akár egy megosztással, akár egy matricával az autón, akár egy sajtó megjelenéssel. Persze a pénznek vesszük legjobb hasznát, mert abból bármilyen szükséges eszközt meg tudunk venni. Legújabb tervünk amelyhez kifejezetten anyagi vagy nyomdai támogatásra lenne szükségünk, 5.000 db Baleseti kárbejelentő (kék-sárga) kinyomtatása, amelyet ingyenesen szeretnénk szétosztani az autósok körében. A Baleseti kárbejelentők gyártásának a költsége nagyságrendileg 200.000 Ft.

Amennyiben anyagi helyzete lehetővé teszi kérem támogassa szervezetünket.
Adományát az alábbi folyószámlára várjuk:

Gépjármű károsultak Országos Szövetsége

OTP BANK: 11711041-20956628

Ha nem pénzzel, hanem bármi mással tud és szeretne bennünket támogatni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, az alábbi űrlap kitöltésével. Segítségét előre is köszönjük!

Kérdése van? Szeretné ha visszahívnánk?

 

Ellenőrzés