Segítség nyújtás

Úgy érzi, hogy a biztosítási kárügyintézés túl bonyolult önnek? Fél hogy kárügyét csak lassan tudja elintézni? Fél, hogy elveszik a jogszabályok és határidők tengerében? Fél, hogy nem tudja megfelelő módon képviselni magát illetve az ügyét? Elfoglalt és nem ér rá kárszemlézni, faxoltatni, ügyintézés közben sorban állni? Úgy érzi nincs más kiút, csak ha jogi útra tereli az ügyet? Szeretné ezt olyanokra bízni akik értenek hozzá, és akik tényleg az Ön érdekét nézik és nem másét, sem a sajátjukat? Nonprofit szövetségünk célja károsultak érdekképviselete.

Azzal, hogy segítségünket kéri, nincs vesztenivalója, mert Önnek nem kerül semmibe!

Mi mindent megteszünk, annak érdekében, hogy ügyét minden esetben rövid úton, és az Ön számára megnyugtató módon lezárjuk. Igyekszünk elkerülni a jogi utat és a pereskedést, de ha a biztosító nem hagy más lehetőséget, akkor akár a bíróságon keresztül is érvényesítjük a jogos kárigényt. Kizárólag azokban az ügyekben szeretnénk teljes körű segítséget nyújtani, melyekben biztosak vagyunk abban, hogy ügyfelünk problémáját megnyugtatóan megoldjuk. Segítségünk, tanácsadásunk mindenki számára teljesen ingyenes.

Szervezetünk működését több lelkes, hozzáértő, nagy tapasztalattal rendelkező tagunk segíti. Szövetségünk többek között azért alakult, hogy a hozzá nem értő károsultakat a biztosító társaságok ne tudják “orruknál fogva vezetni”.