Biztosítás felülvizsgálat

A Gépjármű Károsultak Országos Szövetsége nem csak a baj bekövetkezte után tud segíteni az autósoknak, hanem igyekszik segíteni a káresemények megelőzésében is, illetve tájékoztatással előzetes tanácsadással próbál segíteni az autós társadalomnak, hogy felkészültek legyenek egy esetleges káreseményre, és könnyen, gördülékenyen hozzá juthassanak majd az Őket megillető kárösszeghez. Hasznos tanácsokat a GÉKOSZ Facebook oldalán talál. Ha szeretne napi rendszerességgel tippeket kapni autójával és a kár megelőzéssel, károk esetén a szükséges teendőkről, akkor legyen barátunk a Facebookon is.A GÉKOSZ Facebook oldalát itt találja: www.facebook.com/Gekosz.hu

A GÉKOSZ TELJESEN INGYEN SEGÍT ÖNNEK BIZTOSÍTÁSA FELÜLVIZSGÁLATÁBAN IS!

Biztosítása ne csak olcsó legyen hanem jó is!
Nekünk fontos, hogy Önt ne érjék meglepetések.

Az preventív segítségnyújtás egyik eleme a már megkötött biztosítási szerződések felülvizsgálata. Ma, amikor a biztosítások megkötése egyre inkább az interneten történik, nem nagyon van tanácsadó, szakértő, aki segítsen a helyes és az autós számára leginkább kedvező – és itt most nem feltétlen csak az árra gondolunk – biztosítás megkötésében. Nem elég ugyanis, hogy találjunk egy olcsó biztosítót, mert a kifizetés, kártérítés is sok esetben ugyan ilyen olcsó lesz vagy valamilyen ok miatt nem is történik meg sajnos. A biztosítók is tudják, hogy az ügyfeleket a fizetendő díj érdekli csak, ezért egy kedvező díj érdekében néhány fontos kiegészítőt, kockázati eseményt kivesznek, kizárnak vagy irreálisan leszűkítenek a szerződésben. Egy átlag autósnak úgysem tűnik ez fel, csak amikor már a konkrét káresemény történt, de akkor sajnos már késő. Ahogy minden más szakmában is szükség van a szakáruházakra és a szakértő eladókra, tanácsadókra, akik elsősorban az ügyfél és nem saját érdekeiket nézve, biztosítóktól függetlenül segítenek a lehető legjobb, a legtöbb kockázatra fedezetet és megfelelő kártérítést nyújtó biztosító és biztosítási szerződés megtalálásában.

A GÉKOSZ minden autós számára teljesen ingyenesen vállalja a már megkötött Casco vagy kötelező biztosítások felülvizsgálatát, átolvasását. Elolvasást követően felhívjuk az autós figyelmét azokra az esetekre, amelyekre nem vagy csak korlátozottan vonatkozik a szerződés. Természetesen új biztosítás megkötésében, átkötésében is segítünk mindenkinek akinek fontos, hogy tényleg jó biztosítása legyen és nem csak olcsó.

Kérje kollégáink segítségét.

Az alábbi űrlap kitöltésével tudja kollégáink segítségét kérni. Ha módja van rá kérjük, szkennelje be, vagy akár fotózza le a szerződés minden oldalát és küldje el nekünk akár az alábbi űrlap segítségével akár e-mailben az info@gekosz.hu e-mail címre, akár faxon a (06 1) 385 13 75 faxszámra.