Rólunk

H_mori_L_szl_2-222x300Tisztelt Károsultak, tisztelt leendő Ügyfeleink!

A Gépjármű Károsultak Országos Szövetsége (GÉKOSZ) – mint nonprofit jogvédő szervezet – célul tűzi ki mindazok támogatását, akik úgy érzik, hogy járatlanok a biztosítási ügyekben, elveszettnek érzik magukat a biztosítási procedúra során, azt bürokratikusnak ítélik, úgy érzik, hogy nem rendelkeznek kellő tapasztalattal, ismerettel, úgy érzik, hogy a biztosítók már megkárosították, akár gyakorlatukkal, akár intézkedéseikkel. A GÉKOSZ, támogatás keretében általános érdekképviseletet lát el, képviseli a károsultakat a biztosítók, bíróságok, illetve harmadik személyek előtti eljárásban.

Mindenkivel előfordulhat, hogy közlekedési balesetben autója megsérül, esetleg gépkocsiját ellopják, megrongálják, vagy más hibájából személyi sérülést szenved. Ilyen esetekben sokszor előfordul, hogy a biztosító nem téríti meg a teljes és valós kárt, annál csak jóval kevesebbet vagy nem ritkán egyáltalán nem fizet.
Munkatársaink több éves biztosítási, kárrendezési, biztosítás ügyintézési gyakorlattal rendelkeznek. Szoros együttműködésben dolgozunk igazságügyi gépjármű-szakértőkkel, biztosításban jártas ügyvédekkel.

Amennyiben Önt kár érte, készséggel állunk rendelkezésére, ingyenesen tájékoztatjuk a lehetőségeiről.

Segítünk a kárrendezés lebonyolításában, intézésében. Segítünk megszervezni a gépjármű garantáltan megbízható és szakszerű helyreállítását, olyan javítókkal, akikkel munkatársaink évek óta együttműködésben állnak, és elismertek, elfogadottak a szakmában. Partnereinknél a javítás idejére, indokolt esetben térítésmentesen, ügyfelünk egyéni kérésére pedig nagyon kedvező feltételekkel, minimális díjért tud csereautót bérelni. Velünk jelentősen csökkentheti azt a vagyoni és nem vagyoni hátrányt, amit a káresemény miatt elszenvedett. Hasonlóképpen tanácsot adunk közlekedési szabálysértési-, parkolási-, illetve a gépjárművekkel kapcsolatos egyéb más ügyekben is.

Célunk, hogy a biztosítási piac megfelelően működjön, a biztosítások betöltsék a céljukat, a biztosítók maradéktalanul megfizessék a jogos kártérítési igényeket.

Gépkocsival kapcsolatos káreseménye esetén forduljon hozzánk bizalommal, közvetlenül a káresemény bekövetkezte után!

Legyen a pártoló tagunk és tudjon meg többet arról, hogyan kaphatja meg jogos kárigényét egy esetleges káresemény bekövetkeztét követően. Regisztráljon INGYENESEN MOST!

Kérdése van? Szeretné ha visszahívnánk?

 

Ellenőrzés